wardrobe & styling/modell-portfolio

Har du drømt om å bli stylet fra topp til tå i lekre merke/designer-klær & accessories - og ta nydelige portrett du kan dele med venner og familie ? Nå har du mulighet til å få full tilgang på min store modell/fashion-garderobe i str 34 og 36 ved å velge en av pakkene under ! Du kan se noe av den tilgjengelige garderoben her eller lese mer om wardrobe-styling her.

Alle pakkene inkluderer full wardrobe-styling og du behøver ikke ha tidligere modell-erfaring. Dersom du ønsker det vil du få all hjelp og veiledning du trenger underveis - det gjelder selvfølgelig også dersom du allerede har litt modell-erfaring og ønsker å ta et steg videre. Full wardrobe styling tilbys foreløpig i str 34 og 36 da de samme klærne også benyttes til forskjellig motefotgrafering - men du må såklart gjerne benytte dine egne favorittplagg også dersom du ønsker det, eller kanskje supplere med klær eller accessories herfra. Dersom du er usikker på størrelser har du også mulighet til å gjøre en gratis avtale for å se på og prøve klær i forkant av fotograferingen. Uansett vil du få hjelp og råd til å sette sammen et nydelig antrekk til fotograferingen - og skjønnhet kommer definitivt i alle størrelser !

Modell Portfolio -

- full wardrobe-styling, en look (str 34/36 og skostr 37/38-40 - mange av skoene er 39)

- 6 fullt redigerte, høyoppløselige bilder i farger og sort/hvitt, altså 12 bilder totalt

- inntil 4 timer i studio eller på location

- full veiledning og hjelp underveis, samt gode råd og svar på de spørsmål du måtte ha vedrørende modell-fotografering

- lekkert, passord-beskyttet bildegalleri med ett-klikks deling til bla Facebook

Pris 3500,-

Du kan velge å legge makeup selv (du vil få veiledning og råd), eller benytte deg av en dyktig makeup-artist i studio for kr 500.-

Det er også mulighet til å legge til en ekstra look/skift med full wardrobe-styling for kr 1500,- Antallet bilder vil da bli oppjustert fra 6 til 11-12 bilder som redigeres i både farger og sort/hvitt slik det blir 22-24 bilder totalt fordelt på de beste bildene fra 2 looks.

Ekstra Info --->

- ta gjerne med veninne(r) hvis du ønsker - dersom du er under 18 år MÅ du ha med en voksen

 

Har du spørsmål er det såklart bare å kontakte meg

Alexander