konfirmasjon moteportrett

Den perfekte gaven til den motebevisste konfirmanten ?

En unik mulighet til å bli fotografert og stylet av en wardrobe-stylist med STOR garderobe av merke- og designer-klær samt alle typer sko*. Dette er det nærmeste du kommer en ekte mote-fotografering - og inkluderer veiledning og prøving/tilpassing av klær før bildene tas. Du vil også hele tiden få profesjonelle råd og hjelp underveis og bildene blir profesjonelt redigert i etterkant.

*forutsetter at konfirmanten passer i str 34/36

Flott dress med nydelige detaljer fra Rachel Zoe

Et minne for livet

Dersom du ønsker tar vi i tillegg flotte "behind the scenes"-bilder under fotograferingen slik at du får flere minner fra dagen. "Behind the scenes"-bilder er såklart også perfekte å dele med venner på Snapchat, Instagram & Facebook sammen med de flotte, ferdig redigerte bildene du får i etterkant.

Du får velge deg antrekk sammen med stylisten og du får også mulighet til å prøve flere antrekk dersom du har lyst, slik at vi finner det perfekte antrekket for deg.

Det er forøvrig også mulig å gjøre 2 looks, altså 2 forskjellige antrekk mot et tillegg i prisen.

Stylist-garderoben er svært stor og inneholder både nye, moteriktige og klassiske design- og merkeklær. Flere moteriktige looks for våren/sommeren 2016 er allerede på plass, og mer kommer fortløpende utover våren.

Du kan lese mer om wardrobe-styling og se bilder av noen av de flotte klærne på denne linken.

Ved å klikke på "portrett" og "fashion & beauty" lenkene over kan du se flere eksempler på bilder som er tatt og stylet her.

Dette er en gave som vil glede både konfirmant og foreldre, og bli et minne for livet !

 

Lekker over-sized ull-genser fra Free People

 

Informasjon og priser

Moteportrett for konfirmanter er nytt av året - og i den anledning er det lanseringspriser på denne fotograferingen. Prisen er 3495.- og inkluderer alt som nevnt over i tillegg til høyoppløselige, profesjonelt redigerte bilder.

Du får en full oversikt over alt som er inkludert på denne lenken.

Når vi først snakker om mote - den tradisjonelle konfirmant-fotograferingen har absolutt ikke gått av moten, og du kan gjerne avtale en slik fotografering istedet for, eller som et supplement til moteportrettene.

Dersom du velger å kombinere moteportrettene med tradisjonelle konfirmasjonsbilder sparer du ytterligere 1500,- og betaler kun 4495,- for begge inkludert høyoppløselige og profesjonelt redigerte bilder.

Ved å trykke på "konfimasjon 2016"-lenken i menyen over kan du lese mer konfirmasjons-fotografering, samt få oversiktlig informasjon om priser og alt som er inkludert.

Har du flere spørsmål må du gjerne ta kontakt for en hyggelig prat - du finner kontaktinformasjon her.

Alexander