blogg

Blogg. Fotograf Tønsberg, portrett, mote, bryllup, familie og reklame. Portrettfotograf, bryllupsfotograf og motefotograf. 

Lekker mørketid m/Alexandra fra Starlet by Ravensborg

Nytt år og vi har fortsatt 3 måneder med mørketid foran oss - så jeg tenkte å dele noen litt "mørkere" beauty-bilder med dere :) En kald og sur vinterkveld før jul hadde jeg besøk av Alexandra fra Starlet og makeupartist Monika Jan - her er Monika's Facebook side 

Vi tok noen lekre bilder i nattkjole og kimono fra Nasty Gal X Courtney Love + at Alexandra forelsket seg litt i en supertøff t-skjorte fra Cheap Monday, så vi tok noen bilder med den også.

Monika Jan har lagt nydelig sminke og smokey eyes med lekre jord-toner.

Nasty Gal's lekre Courtney Love kolleksjon finner du her - jeg tror dessverre de er utsolgt for kjolen og kimonoen vi brukte her, men det er masse annet lekkert i samme serie.

Jeg har utrolig sansen for Cheap Monday - spesielt jeans og t-skjortene deres er helt fantastiske- besøk Cheap Monday her

Mitt store nyttårs-forsett er å bli finkere til å poste på bloggen her - og dele bilder og mote/styling-tips. Så får vi se hvor bra det går ;)

Ønsker alle et godt nytt år !

Alexander