blogg

Blogg. Fotograf Tønsberg, portrett, mote, bryllup, familie og reklame. Portrettfotograf, bryllupsfotograf og motefotograf. 

Lekker mørketid m/Alexandra fra Starlet by Ravensborg

Nytt år og vi har fortsatt 3 måneder med mørketid foran oss - så jeg tenkte å dele noen litt "mørkere" beauty-bilder med dere :) En kald og sur vinterkveld før jul hadde jeg besøk av Alexandra fra Starlet og makeupartist Monika Jan - her er Monika's Facebook side 

Vi tok noen lekre bilder i nattkjole og kimono fra Nasty Gal X Courtney Love + at Alexandra forelsket seg litt i en supertøff t-skjorte fra Cheap Monday, så vi tok noen bilder med den også.

Monika Jan har lagt nydelig sminke og smokey eyes med lekre jord-toner.

Nasty Gal's lekre Courtney Love kolleksjon finner du her - jeg tror dessverre de er utsolgt for kjolen og kimonoen vi brukte her, men det er masse annet lekkert i samme serie.

Jeg har utrolig sansen for Cheap Monday - spesielt jeans og t-skjortene deres er helt fantastiske- besøk Cheap Monday her

Mitt store nyttårs-forsett er å bli finkere til å poste på bloggen her - og dele bilder og mote/styling-tips. Så får vi se hvor bra det går ;)

Ønsker alle et godt nytt år !

Alexander

 

Cathrine Hammel - Oslo Runway

Sist uke var jeg så heldig å få fotografere Cathrine Hammel's visning på Oslo Runway for amerikanske Mode & Lifestyle Magazine. Skribent for magasinet var Lili Kristensen som også driver Vibe International - og som leverte modeller til flere visninger under Oslo Runway.

Under finner du min egen lille oppsummering av visningen.

Tidløs eleganse

Cathrine Hammel's lekre strikke-kolleksjon og bruk av tyll og ull har vært en av flere grunner til at Norge og en stadig større del av verden har fått øynene opp for Cathrine Hammel's elegante og klassiske design. Hun studerte mote på Istituto Europeo di Design i Milano, 22 år gammel presenterte hun i 1992 sin første kolleksjon og etterhvert begynte hun å selge sine design til de meste ekslusive butikkene i Oslo. Noen år senere startet hun butikken Spazio på Frogner, som senere har blitt en flagship store for Cathrine Hammel i Norge. I 2016 er hennes kolleksjoner godt representert i både inn- og utland.

En av mine personlige favoritter fra visningen - Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

En av mine personlige favoritter fra visningen - Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Basis-plagg i lekre myke jord/mineral fargede paletter har lenge vært selve kjernen i Cathrine Hammels design, men de siste årene har hun også designet komplette kolleksjoner. På Oslo Runway fikk vi se en vital og stilsikker designer i bevegelse. Lekre, nye design i sort og hvitt, suppleres med jordfarger og gull (!!). De flotte klassiske linjene i Cathrine Hammel's klær er som vanlig tilstede og understreker både det elegante og tidløse i hennes arbeid.

Linjer i hvitt - Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Linjer i hvitt - Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Fantastiske farger - Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Fantastiske farger - Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Cathrine Hammel benytter ofte silke, Merino-ull og kasjmir i sine kolleksjoner. Høy kvalitet og tidløs design gjør at klærne er laget for å brukes og ha lang holdbarhet.

Ull og silke - Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Ull og silke - Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

En av egenskapene jeg verdsetter høyt i Cathrine Hammel's kolleksjoner er måten klærne synes på, uten at de "tar over". En slags nedtonet eleganse som framhever både plaggene og personen som bærer dem.

Buksene over ble vist i både denne oliven-fargen og i sort -Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Buksene over ble vist i både denne oliven-fargen og i sort -Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Cathrine Hammels kolleksjoner nærmest innbyr til styling - her kan du enkelt sette sammen personlige, minimalistiske og kreative antrekk. Jeg kommer garantert til å fylle opp stylist-garderoben denne høsten med flere av disse plaggene - og det burde kanskje du også ? Nederst i artikkelen legger jeg også ved noen lenker hvor du kan se og kjøpe Cathrine Hammels kolleksjoner.

Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Vi fikk se et stort og variert utvalg av basisplagg, skjørt, kjoler og topper og bukser.

Christina fra Vibe International - Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Christina fra Vibe International - Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

I et intervjuv med ParisOslo svarte hun følgende når hun ble spurt om å beskrive den typiske "Cathrine Hammel-kvinnen" -

– Elegant, ganske enkelt.
Og hva er definisjonen av elegant?
– Det handler om enkelhet, ynde og verdighet. Jeg tror alle kan være elegante. Man trenger bare noen få klassiske plagg – og å vite hvordan man bruker dem. Dessverre er det altfor mange som fortrekker å være kule, trendy og sexy, men som glemmer alt om eleganse. Det er synd, for i mine øyne er eleganse det mest sexy som finnes.
Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Cathrine Hammel Oslo Runway 2016

Dersom du ikke allerede er kjent med Cathrine Hammel anbefaler jeg på det varmeste å besøke hjemmesiden hennes www.cathrinehammel.no

Her er noen lenker til et utvalg av butikkene som selger Cathrine Hammel i Norge - du kan også handle direkte fra Cathrine Hammels egen hjemmeside.

Cathrine Hammel

Miinto

Carma

Paula

Samsara

 

Sensommer inspirasjon med Sophie L for Vibe International

Den første looken er en søt og sommerlig look som kan passe like fint på strandfesten som i et sommerselskap. En lett og naturlig makeup er perfekt her.

Nydelige Sophie har på seg kjole fra The English Factory og choker fra NastyGal.

Makeup ble gjort av Renate Brurås Tønnessen.

Ønsker du å ta lekre bilder av deg selv, eller kanskje gi en flott gave til noen du setter pris på ? Du kan lese mer om det på denne linken.

Jeg ønsket å lage litt kontraster, så neste look er en lekker og tøff variant som er akkurat laidback nok til å brukes på en uformell middag ute med venner, samtidig som du gjerne kan forlenge middagen til en tur ut på byen uten å måtte hjem å skifte.

Sophie har på seg jakke fra NastyGal, body fra Nightwalker, High Spray Skinny Jeans fra Cheap Moday, silke choker fra NastyGal og lekre skinnboots fra Matisse. Makeup er igjen gjort av Rentate Brurås Tønnessen.

Flotte Iris ble stylet & fotografert

Iris ønsket seg bilder i klassisk bohem-stil sammen med den skjønne Authentic Australian Cobberdog'en sin, Bue. Hun ble stylet med et utvalg lekre klær, smykker & accessories fra bla Free People, Gypsie Junkies, BedStu, Nasty Gal & Akira Chicago.

Vi hadde en utrolig hyggelig fotografering på stranden, og vi fikk nydelige bilder av både Iris & Bue.

Du kan lese mer om fotografering & styling på denne lenken

Sophie L for Vibe International

Her er et lite utvalg av bilder fra en fotografering med nydelige Sophie og makeup-artist Monika Jan for Vibe International. Sophie har på seg body fra Akira Chicago & sko fra NastyGal.

Ann Jeanett - Klassisk & Elegant Jobbantrekk

Snøen er på vei til å forsvinne, solen skinner og det er en liiiiten smak av vår - en helt nydelig februar-dag ! Idag ville jeg gjerne dele litt av denne bilde-serien av flotte Ann Jeanett.

Dress i jobbsammenheng trenger absolutt ikke være stivt - Ann Jeanett har på seg dress-jakke og bukser fra Albert Nippon, samt sko fra Rachel Zoe. Den beige fargen er et perfekt alternativ til sort/mørk - og er klassisk og elegant uten å bli "overstated".  Vi gjorde en liten "fashion-vri" med lyset på disse bildene, og synes jeg resultat ble mykt og lekkert - hva synes du ?

Alexander

Desember m/Alexandra fra Starlet by Ravensborg

Jeg forbinder alltid desember med varme, mørke og dype farger - og i år var jeg så heldig å få tid til å ta en bildeserie med nettopp dette som utgangspunkt. Jumpsuits har vært på vei tilbake en god stund, og jeg har benyttet de i mange varianter på fotograferinger i hele år - de fremhever figur og høyde, samt at de er enkle å accessorize' med feks smykker eller vesker. Flotte Alexandra har på seg en dyp lilla jumpsuit og smykke fra Nasty Gal.