portrett/barn/familie

Barn familie fotografering. Fotograf Tønsberg, portrett, mote, bryllup, familie og reklame. Portrettfotograf, bryllupsfotograf og motefotograf.

Bilder av barn og familie er for mange noe av det kjæreste man har, både nå og senere i livet. En hyggelig atmosfære og god tid er ofte det som skal til for at både små og store skal slappe og ha det gøy under fotograferingen, slik at vi får de flotte bildene du ønsker deg.

Jeg setter som regel av opp til 3 timer til fotograferingen når barn er med - slik at hverken foreldre eller barn skal føle at man har et tidspress. Vi har ennå aldri brukt 3 timer altså :) Men jeg får mye tilbakemeldinger på at det er godt å vite at "klokka ikke tikker", og at vi kan bruke den tiden som trengs.

Bildene kan tas enten i studio eller på lokasjon, og dersom du holder til i Tønsberg-området koster det ikke noe ekstra å ha fotograferingen på et sted du er glad i eller synes er spesielt flott. Jeg har fullt portable studio-blitser, så dersom du ønsker å ha studio-lys på feks stranden eller i en park - så er det ikke noe problem.

En standard barn/familie portrett-fotografering koster 4900,- I tillegg til fotograferingen får du 5 fullt redigerte, høyoppløselige bilder i både farger og sort/hvitt - altså 10 bilder totalt. Full privat bruksrett er inkludert, og du kan fritt forstørre, dele og kopiere bildene etter eget ønske. Du får ingen "overraskelser" eller skjulte kostnader i etterkant av fotograferingen. Bildene leveres digitalt via et lekkert webgalleri hvor du enkelt kan laste ned alle bildene og dele galleriet med familie og venner dersom du ønsker. Galleriet inneholder også ettklikks-deling av bilde(r) til feks Facebook. Ønsker du flere bilder enn de som er inkludert er det selvfølgelig også mulig, og koster 390,- pr ekstra fullt redigerte, høyoppløselige bilde.

Dersom du ønsker å avtale en fotografering eller bare har spørsmål - ta gjerne kontakt på tlf 98 22 02 80 eller send meg en epost på info@alexanderschultz.no.

Kanskje ser jeg deg og dine foran kameraet mitt i 2019 ?