om meg & kontaktinformasjon

Fotograf Tønsberg, portrett, mote, bryllup, familie og reklame. Portrettfotograf, bryllupsfotograf og motefotograf.

om

 

Hei, jeg heter Alexander - jeg har brukt det meste av livet mitt på å jobbe med musikk, design og reklame. I 2010 snublet jeg over fotografi ved en tilfeldighet, og jeg ELSKET det !

Faktisk likte jeg det så godt at jeg idag bruker det meste av tiden min på å ta bilder av mennesker. I tillegg gjør jeg styling og garderobe til mote/editorials.

For meg er det noe helt spesielt ved å fotografere mennesker - å klare å få fram det lure smilet eller spesielle ansiktsuttrykket. Å fange de magiske øyeblikkene i et bryllup, eller møte stolte foreldre med barna på sin første familiefotografering. Å fotografere, style og skape en mote-serie. Å kunne stå på første rad, midt i mengden av mennesker og fotografere bandet på scenen, eller ta profileringsbilder for din bedrift.

 

 

Å få muligheten til å møte nye ansikter og kunder, oppleve nye steder og få nye venner - jeg elsker hvert minutt av det !

Til slutt vil jeg si takk for at du tok deg tid til å besøke siden min - kanskje jeg ser deg foran kameraet mitt i 2019 ? 

Jeg holder til i Tønsberg og treffes på +47 98 22 02 80 eller på info@alexanderschultz.no

Alexander